Blog Story

Beleef de magie van Wenen

Welkom in Wenen, waar elk seizoen een nieuwe ervaring voor je in petto heeft die je reis naar een higher level zal tillen. Deze stad mixt moeiteloos een klassieke keizerlijke sfeer met moderne levendigheid. Let’s explore together wat deze stad te bieden heeft.

Beleef de magie van Wenen

Een onvergetelijke reis!

Wenen is supermakkelijk te bereiken met een korte vlucht van ongeveer 1 uur en 45 minuten, en vanaf daar is het maar 25 minuten naar het centrum. Maar wat dacht je van reizen terwijl je slaapt? Met de nachttrein is het super easy om van en naar Wenen te reizen. Plus, het is milieuvriendelijk en een experience to remember.

Vertrek met de nachttrein vanaf Amsterdam, Utrecht of Arnhem Centraal. Tegen de tijd dat je ’s ochtends rond 09:00 uur aankomt op Wien Hauptbahnhof, ben je helemaal uitgerust! Je hebt verschillende opties in de trein, bijvoorbeeld 3-persoons slaapcoupés, 6-persoons slaapcoupés en zitcoupés. Wij raden een slaapcoupé aan voor de ultieme ervaring. En een bonus: er is geen extra paspoort- of douanecontrole nodig voor de nachttrein naar Wenen, het is niet anders dan een reis met een gewone intercity of sprinter.

Beleef de magie van Wenen

De seizoenen van Wenen

Wenen is een all year around incentive bestemming. In het voorjaar bloeien de parken van de stad op, zoals het bekende Stadtpark, perfect voor teambuilding in een groene omgeving.

In de zomer geniet je van de culturele scene van Wenen. Ga naar openluchtconcerten in de tuin van het iconische paleis Schönbrunn of ontdek de prachtige tuinen van het historische paleis Belvedere. En laten we niet vergeten: een relaxte fietstocht door de stad. Want zelfs op reis kunnen we niet zonder ons Nederlandse fietsritje.

De herfst tovert een kleurrijk tapijt over de hele stad, waardoor het de perfecte tijd is om bezienswaardigheden zoals de Stephansdom en het Hofburgpaleis te bezoeken. Leer meer over de keizerlijke geschiedenis van Wenen terwijl je samen aan teambuilding doet.

’s Winters verandert de stad in een winterwonderland! Met verschillende kerstmarkten, schaatsen op Rathausplatz of een citygame per traditionele paardenkoetsen. Elke markt heeft zijn eigen unieke karakter, van zelfgemaakte kunst tot luxe cadeauartikelen en van ijsbanen tot live muziek. En natuurlijk kun je overal genieten van glühwein, punch en warme chocolademelk. Zo voelt die koude winterlucht opeens heel knus aan!

Vienna Vibes

Wenen heeft een dynamische charme die niet gebonden is aan een specifiek seizoen. Je kunt genieten van het rijke culturele erfgoed, de prachtige architectuur en de pittoreske straten. Het is dé bestemming waar zakelijke doelen perfect gemixt kunnen worden met onvergetelijke ervaringen tijdens een incentivereis. Ready to explore the Vienna vibes with GSE The Agency?! 

FEELING INSPIRED?

JOUW VOLGENDE Groepsreis IS ONLY ONE CLICK AWAY!