Werken bij
GSE THE Agency

DREAMS CAN COME TRUE!

Elke dag laten we de dromen van onze klanten uitkomen. GSE The Agency is altijd op zoek naar enthousiaste (upcoming) professionals die niet bang zijn voor een uitdaging. A day in the life of a GSE’er is nooit hetzelfde. Heb je zin gekregen om je creatieve uitspattingen aan ons te showen? Ken je alle hacks om je koffer razendsnel in te pakken als we je op reis sturen? Ben je niet bang om af en toe even de baas te spelen en problemen razendsnel op te lossen?

Hier ga je werken

Ons gezellige kantoor is ‘one of a kind’: het AFAS-stadion is namelijk de thuisbasis van GSE The Agency. Maar wat ons écht uniek maakt, zijn de mensen. We got each other’s back, want we gaan met z’n allen voor onze klanten door het vuur. De ongekend goede werksfeer werkt aanstekelijk. We inspireren en belonen je, naast geld, met gezellige team momenten zoals borrels, legendarische reizen en sportieve uitdagingen.

ben jij ready voor een nieuwe uitdaging, denk je graag out-of-the box en wil je de mooiste reizen en tofste events organiseren?

Check de openstaande vacatures en blow us away met jouw sollicitatie.