"De vrolijke begeleiding had het volledig onder controle en ook bij onverwachte zaken of wensen werd hier goed op geanticipeerd."

Sponsorreizen

Support
your club
wherever
they go!

Sponsoren zijn de life line van je sportclub. Zij supporten niet alleen je sport en team(s), maar investeren ook op andere manieren. Op een internationale sponsorreis geef je deze belangrijke groep mensen de gelegenheid om met elkaar te netwerken en een nog sterkere band met je sportclub op te bouwen. 

Jade Boerdijk GSE The Agency

“Sport als onderdeel van een groepsreis of event versterkt vaak het wij-gevoel. Te gek om samen te strijden, te juichen of te vieren na een spannende wedstrijd of race.”

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij sponsor reizen organiseren

Samen stellen we een sponsorreis samen vol geweldige ervaringen en originele invalshoeken. Van al het vervoer en de accommodaties tot heerlijk eten en drinken, merchandise, bezoek aan een topwedstrijd en meer.

GROEPS~1

Wat wij allemaal voor je regelen

Overnachtingen

Slaap in een design hotel of top(sport)hotel. Wij vinden de perfecte plek of combineren onvergetelijke locaties voor jou en je gezelschap.

Activiteiten

Langs bij jullie favoriete sportclub, naar het Formule 1 museum of yoga op een bergtop: Wij bieden originele activiteiten om het beste uit de sponsorreis en elkaar te halen.

Vervoer

Voor ons is de reis net zo belangrijk als de bestemming, met chartervluchten en exclusieve treincoupés, tot aan lokale (bus)transfers: niets is ons te gek.

Culinaire belevenissen

Samen eten verbindt. Wij kennen de beste culinaire hotspots, van houtovenpizza's tot fine dining. Wij verbinden jullie sponsorreis met lekker eten.

Extra's

Wij regelen je reis van A tot Z. Van uitnodigingen en video's tot excursies, gepersonaliseerde cadeaus, en alternatieven voor mindervaliden en dieetwensen.

GSE THE AGENCY GO FURTHER TO GET CLOSER GSE THE AGENCY

In 3 stappen
naar je volgende sponsorreis

Let's meet

Laten we connecten en praten over wat je in gedachte hebt voor jouw sponsorreis. We houden van een persoonlijke aanpak en willen echt begrijpen wat je doel is. Personal touch is key!

Let's create

Samen met jouw sportclub of -bond stellen we sponsorreizen samen die écht nice zijn. We maken een uniek voorstel op maat en we denken na over hoe we de grootst mogelijke impact kunnen maken! 

Let's go

Zodra jij groen licht geeft, gaan wij gelijk aan de slag. We gaan all-in voor de ultieme ervaring, dus regelen echt alles tot in het kleinste detail. Geen stress, we nemen alles uit handen zodat jij en je collega’s volop kunnen genieten!

WE GET YOU CONNECTED

GSE The Agency is onderdeel van Uniglobe Alliance Travel, een sterke wereldwijde business travel partner. Dat stelt ons in staat om onze persoonlijke, een tikje brutale, touch en unieke aanpak te combineren met de kracht van een wereldspeler. Wij doen dit al 20 jaar met een team van ervaren, creatieve en enthousiaste professionals. Elke dag kijken we er weer naar uit om originele en onvergetelijke belevenissen samen te stellen. Van reizen tot meetings, events, incentives en congressen.

GSE The Agency - Groepsvliegtickets
Linda de Ruiter GSE The Agency

Ik laat mij graag uitdagen om ieder project een unieke twist te geven en deelnemers te verrassen en met elkaar te laten connecten.

Doe een aanvraag

Can’t wait? Unieke sponsorreizen zijn nog maar één klik van je verwijderd. Wij kunnen ook niet wachten om voor jou aan de slag te gaan en nemen binnen 48 uur contact met je op!

Waarom gse the agency

waarom gse the agency?

Onze klanten zeggen..

“Met de businessclub van FC Utrecht naar Sevilla geweest. Geweldige ervaring en tot in de kleinste details uitgewerkt. Top geregeld!”

FC Utrecht Logo Uniglobe Alliance Travel - GSE The Agency

FC Utrecht

Hoe daag jij ons uit?

FAQ

Hey you! We snappen dat je misschien wat vragen hebt over de organisatie van jouw sportreizen. Dan ben je hier op de juiste plek! In onze FAQ vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze opdrachtgevers. 

Wordt je vraag hieronder niet beantwoord?
Reach out via onze contactpagina.

Kan ik alles rondom de organisatie van een groepsreis bij jullie uit handen geven?

Ja, dat kan! Wij zijn jouw one-stop-shop voor zakelijke groepsreizen, sportreizen en events. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, denken we met je mee over de invulling van jouw reis. We maken een voorstel dat helemaal past bij jullie doelstellingen, doelgroep, wensen en budget. En dat is nog maar het begin!

We regelen alles voor je: van contacten met leveranciers tot communicatie met jouw gasten, het draaiboek en de begeleiding ter plaatse. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken – wij zorgen voor de betalingen aan alle leveranciers en doen na afloop een evaluatie om het goed af te sluiten. Sit back, relax, en laat ons het werk doen!

Jazeker! Wij zijn onderdeel van Uniglobe Alliance Travel, een wereldwijde top 5 Travel Management Company (TMC) met een IATA-licentie. Dankzij onze wereldwijde partners weten we de beste routes en tarieven, en zorgen we ervoor dat jouw reis vlekkeloos verloopt. Droom groot, wij regelen de rest!

Zeker weten! Wij organiseren evenementen overal ter wereld, dus ook in Nederland. We hebben hier een groot netwerk en zijn aangesloten bij diverse event- en incentive brancheverenigingen, waardoor we altijd up-to-date kennis hebben over locaties, hotels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.

Yes, absoluut! Bij ons staat bewust en duurzaam reizen hoog op de agenda. Als we een trip organiseren, doen we er alles aan om de impact op de planeet zo klein mogelijk te houden. We kijken kritisch naar de CO2-footprint van de hele reis en houden rekening met de lokale cultuur en omstandigheden.

Dit betekent dat we bewuste keuzes maken voor alles: van de activiteiten en het eten en drinken tot de accommodaties (zoals Green Key hotels). We streven ernaar om respectvol om te gaan met mens, dier en milieu. Duurzaam reizen betekent bij ons niet dat je moet inleveren op reisplezier. Integendeel, we zorgen ervoor dat je een fantastische ervaring hebt, terwijl we samen goed zorgen voor de aarde.

Zeker! Wij werken samen met Anthesis (Climate Neutral Group) om CO2-uitstoot te compenseren via verschillende klimaatprojecten. Elk jaar kijken we welke projecten het beste passen bij onze visie en reductiedoelen. Wil jij reizen en tegelijkertijd iets teruggeven aan de planeet? Met onze hulp kan dat moeiteloos. Samen maken we een verschil!

Zeker weten! Heb je ooit gedroomd van je eigen vliegtuig of trein voor je volgende trip met jouw collega’s of zakenrelaties? Dankzij ons uitgebreide netwerk in de internationale business travel en MICE-industrie (Meetings, Incentives, Congresses, Events) maken wij die droom werkelijkheid. Of je nu een (luxe) jet wilt voor een belangrijke zakelijke reis of een privétrein voor een uniek event, wij regelen het voor je.

Voor groepstickets begint een groep bij 10 personen. Groepstickets bieden vaak meer flexibele voorwaarden dan individuele tickets. Bij evenementen waarbij mensen vanuit de hele wereld invliegen, kunnen we ook individuele tickets boeken en alle logistiek, zoals hotels en programma’s, voor de groep regelen. Dit betekent dat we alles voor je regelen, van begin tot eind, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Ja, we hebben een team dat gespecialiseerd is in het boeken van tickets voor zowel vluchten als treinen. Groepsvluchten hebben vaak andere voorwaarden dan individuele tickets, zoals namen die later doorgegeven kunnen worden en gedeeltelijke annulering. Zo kunnen we flexibel inspelen op jouw wensen en behoeften, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de details.

Als je samen met ons een zakelijke groepsreis wilt organiseren, brengen we eerst al je wensen, doelen en budget in kaart. Daarna maken we een offerte en zetten zoveel mogelijk onderdelen alvast in optie. Na jouw akkoord regelen we alles verder: projectplanning, communicatie met leveranciers, registratie en draaiboeken. Wij nemen al het werk uit handen, zodat jij kunt genieten van een perfect georganiseerde reis.

Wij organiseren zakelijke reizen vanaf 10 personen voor verschillende doelen en doelgroepen, zoals:

 • Personeelsuitjes
 • Jubileumreizen
 • Incentive reizen
 • Beloningsreizen
 • Trainingen
 • Teambuilding
 • Meetings
 • Heisessies
 • Bestuursreizen
 • Netwerkreizen
 • Ondernemersreizen
 • Recruitmentreizen
 • Inspiratiereizen
 • Productlanceringen


Alleen groepstickets nodig? Dan staat ons Flights team via flights@gse-theagency.nl met hun expertise voor je klaar.

We verzorgen zowel groepsreizen als events in binnen- en buitenland voor groepen vanaf 10 personen. Eendaagse bijeenkomsten noemen we meestal meetings of events, terwijl meerdaagse reizen per vliegtuig, trein of bus groepsreizen worden genoemd. Of je nu een korte bijeenkomst of een uitgebreide groepsreis plant, wij hebben de expertise om het tot in de puntjes te organiseren.

Wij raden dit sterk aan. Afhankelijk van je locatie, bestemming, grootte en risico’s adviseren wij een passende verzekering via onze partners. En nee, daar verdienen wij niks aan. 😉 We vinden het gewoon belangrijk dat alles goed geregeld is. Zelfs als het een keer niet volgens plan gaat.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat we samenwerken met ervaren en professionele partners, hebben we niet alles in de hand. Denk aan het weer, stakingen en moeder natuur. Het is altijd beter om voorbereid te zijn met een reisverzekeringen, incentive verzekering, aansprakelijkheidsverzekering en/of annuleringsverzekering!

Hit us up via ons kantoornummer 088-552 80 80 op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30.
Je kunt ook een mailtje sturen naar groups@gse-theagency.nl of het contactformulier op onze website invullen.
We proberen binnen 1 á 2 werkdagen te reageren. Liever een callback? Laat het ons weten!

The sky is the limit! We hebben ervaring met het organiseren van zakelijke events voor groepen van 50+, 100+, 500+ en zelfs 1000+ personen. We weten hoe we de logistieke uitdagingen moeten tackelen en zorgen ervoor dat grote uitvoeringen soepel en efficiënt georganiseerd worden. Vliegtuigen en treinen charteren om jouw groep tegelijkertijd op de juiste plek te krijgen? No problem! Daag ons uit met jouw vraag en wij maken het waar!

Idealiter starten we op tijd met het bedenken van een plan en het samenstellen van alle onderdelen voor een perfecte, unieke en creatieve setting. Hoe later je begint, hoe minder beschikbaarheid en keuze er is qua hotels, eventlocaties, artiesten, etc.

Wil je naar het buitenland? Boek dan vroeg je trein- of vliegtickets om hoge kosten te vermijden. Vliegtickets worden meestal 6-12 maanden van tevoren gepubliceerd, afhankelijk van de airline. Natuurlijk kunnen we ook 3 maanden van tevoren beginnen, maar we zetten je budget liever in voor gave onderdelen in je programma dan voor prijzige last-minute tickets. Maar als het moet, denken we graag met je mee om jouw budget zo slim mogelijk in te zetten voor het beste effect!

De kosten hangen af van je wensen, doelen, datum, aantal dagen en invulling. We rekenen een (uren)fee voor onze projectmanagement uren. Als we denken dat het beter is om zelf te organiseren vanwege een beperkt budget, geven we dat eerlijk aan. Aarzel niet om ons te mailen of bellen voor meer informatie! Wij zorgen ervoor dat je altijd een helder en eerlijk advies krijgt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Laten we samen iets fantastisch neerzetten!

Absoluut! Ben jij ready voor een nieuwe uitdaging, denk je graag out-of-the box en wil je de mooiste reizen en tofste events organiseren? Stuur dan je open sollicitatie naar karen@gse-theagency.nl en blow us away!