"Vanaf het eerste overleg tot aan de afwikkeling na het event waren we zeer tevreden over de professionaliteit, creativiteit en het oog voor detail van het team!"

Klant event of
relatie event

Waar
meaningful
connections
tot leven
komen

Klanten zijn je zakelijke vrienden: je bouwt een band met elkaar op, werkt aan gezamenlijke doelen, overlegt over obstakels en viert successen. En wat is er nu leuker dan feest vieren met je vrienden? Om je klanten extra in de watten te leggen en jullie band nog sterker te maken, organiseer je een waanzinnige experience. Een event 2.0, waar iedereen bij wil zijn. Let’s make it epic!

Jade Boerdijk GSE The Agency

“Een geweldig onderdeel van mijn werk vind ik de connecties die ontstaan tijdens onze events. Door vooraf goed de doelen en doelgroep helder te hebben kunnen we hierin nog beter meedenken en op nog meer vlakken waarde toevoegen.”

Wat onze klanten zeggen

hoe wij klant- en relatie events organiseren

Wij smeden samen met jullie de plannen en regelen alles tot in de puntjes. Arriveren per helikopter? Een geweldige artiest laten invliegen? Of een gemaskeerd bal? You name it, we blow you away! En je klanten of relaties natuurlijk.
 
GSE The Agency - Klantevent of relatie event

Wat wij allemaal voor je regelen

Locatie

We scouten toffe en inspirerende event venues in Nederland, of daarbuiten, die jouw event naar een next-level tillen. Voor ons is de keuze van de locatie net zo belangrijk als het evenement zelf.

entertainment

We snappen dat jullie op zoek zijn naar de coolste entertainmentmogelijkheden. Of het nu gaat om een spetterende performance, een inspirerende lezing of feestelijke live muziek.

techniek

Of het nu gaat om interactieve augmented reality, live optredens van je favoriete artiesten, of de meest geavanceerde audiovisuele apparatuur, bij ons ben je aan het juiste adres!

food & styling

Bij ons draait het niet alleen om lekker eten; we brengen nieuwe foodconcepten naar jouw event. Wij regelen de meest tasty gerechten die je smaakpapillen een knalfeest geven.

concept

Van te gekke thema-evenementen tot out-of-the-box ideeën, we laten jouw visie tot leven komen met een uniek concept dat helemaal past bij jouw bedrijf en eventdoelen.

GSE THE AGENCY GO FURTHER TO GET CLOSER GSE THE AGENCY

In 3 stappen naar je volgende event

Let's meet

Laten we connecten en praten over wat je in gedachte hebt voor jouw klantevent of relatie event. We houden van een persoonlijke aanpak en willen echt begrijpen wat je doel is. Personal touch is key!

Let's create

Samen met jouw bedrijf stellen we klantevents of relatie events samen die écht nice zijn. We maken een uniek voorstel op maat en we denken na over hoe we de grootst mogelijke impact kunnen maken! 

Let's go

Zodra jij groen licht geeft, gaan wij gelijk aan de slag. We gaan all-in voor de ultieme ervaring, dus regelen echt alles tot in het kleinste detail. Geen stress, we nemen alles uit handen zodat jij en je collega’s volop kunnen genieten!

WE GET YOU CONNECTED

GSE The Agency is onderdeel van Uniglobe Alliance Travel, een sterke wereldwijde business travel partner. Dat stelt ons in staat om onze persoonlijke, een tikje brutale, touch en unieke aanpak te combineren met de kracht van een wereldspeler. Wij doen dit al 20 jaar met een team van ervaren, creatieve en enthousiaste professionals. Elke dag kijken we er weer naar uit om originele en onvergetelijke belevenissen samen te stellen. Van reizen tot meetings, events, incentives en congressen.

Werken bij GSE The Agency
Linda de Ruiter GSE The Agency

“Ik gebruik mijn uitgebreide kennis in projectmanagement om net die extra touch te geven voor de echte GSE-beleving.”

Doe een aanvraag

waarom gse the agency?

Can’t wait? Unieke zakelijke events zijn nog maar één klik van je verwijderd. Wij kunnen ook niet wachten om voor jou aan de slag te gaan en nemen binnen 48 uur contact met je op!

waarom gse the agency?

Onze klanten zeggen..

“GSE begreep wat onze behoeften en wensen waren en hebben dit perfect vertaald naar een event dat onze verwachtingen overtrof!”

Newtone

Hoe daag jij ons uit?

FAQ

Hey you! We snappen dat je misschien wat vragen hebt over de organisatie van jouw zakelijke event. Dan ben je hier op de juiste plek! In onze FAQ vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze opdrachtgevers. 

Wordt je vraag hieronder niet beantwoord?
Reach out via onze contactpagina.

Kan ik ook één of meerdaags event in Nederland organiseren via jullie?

Zeker weten! Wij organiseren evenementen overal ter wereld, dus ook in Nederland. We hebben hier een groot netwerk en zijn aangesloten bij diverse event- en incentive brancheverenigingen, waardoor we altijd up-to-date kennis hebben over locaties, hotels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.

Zeker weten! Wij organiseren evenementen overal ter wereld, dus ook in Nederland. We hebben hier een groot netwerk en zijn aangesloten bij diverse event- en incentive brancheverenigingen, waardoor we altijd up-to-date kennis hebben over locaties, hotels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.

Zeker weten! Wij organiseren evenementen overal ter wereld, dus ook in Nederland. We hebben hier een groot netwerk en zijn aangesloten bij diverse event- en incentive brancheverenigingen, waardoor we altijd up-to-date kennis hebben over locaties, hotels, restaurants en entertainmentmogelijkheden.

Wij organiseren evenementen en meetings met een zakelijk karakter. Eendaags en meerdaags, in binnen en buitenland en met verschillende doelen en voor diverse doelgroepen.

Denk aan:

  • Personeelsevent
  • Klantevent
  • Jubileumevent
  • Fusie-event
  • Relatiedag
  • Productlancering
  • Reorganisatie-event
  • Bedrijfsevent
  • Recruitmentevent


Zowel binnen als buiten Nederland hebben we een groot netwerk aan locaties, leveranciers en kennen we unieke plekken die passen bij de verschillende type events en settings. Zit de match er niet tussen of bestaat de juiste  plek niet? Dan gaan we op zoektocht binnen ons (internationale) netwerk of we creëren zelf een setting op de door jouw gewenste plek.

We verzorgen zowel groepsreizen als events in binnen- en buitenland voor groepen vanaf 10 personen. Eendaagse bijeenkomsten noemen we meestal meetings of events, terwijl meerdaagse reizen per vliegtuig, trein of bus groepsreizen worden genoemd. Of je nu een korte bijeenkomst of een uitgebreide groepsreis plant, wij hebben de expertise om het tot in de puntjes te organiseren.

Wij raden dit sterk aan. Afhankelijk van je locatie, bestemming, grootte en risico’s adviseren wij een passende verzekering via onze partners. En nee, daar verdienen wij niks aan. 😉 We vinden het gewoon belangrijk dat alles goed geregeld is. Zelfs als het een keer niet volgens plan gaat.
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat we samenwerken met ervaren en professionele partners, hebben we niet alles in de hand. Denk aan het weer, stakingen en moeder natuur. Het is altijd beter om voorbereid te zijn met een event verzekering, aansprakelijkheidsverzekering en/of annuleringsverzekering!

Hit us up via ons kantoornummer 088-552 80 80 op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:30.
Je kunt ook een mailtje sturen naar groups@gse-theagency.nl of het contactformulier op onze website invullen.
We proberen binnen 1 á 2 werkdagen te reageren. Liever een callback? Laat het ons weten!

Absoluut! Ben jij ready voor een nieuwe uitdaging, denk je graag out-of-the box en wil je de mooiste reizen en tofste events organiseren? Stuur dan je open sollicitatie naar karen@gse-theagency.nl en blow us away!

The sky is the limit! We hebben ervaring met het organiseren van zakelijke events voor groepen van 50+, 100+, 500+ en zelfs 1000+ personen. We weten hoe we de logistieke uitdagingen moeten tackelen en zorgen ervoor dat grote uitvoeringen soepel en efficiënt georganiseerd worden. Vliegtuigen en treinen charteren om jouw groep tegelijkertijd op de juiste plek te krijgen? No problem! Daag ons uit met jouw vraag en wij maken het waar!

Idealiter starten we op tijd met het bedenken van een plan en het samenstellen van alle onderdelen voor een perfecte, unieke en creatieve setting. Hoe later je begint, hoe minder beschikbaarheid en keuze er is qua hotels, eventlocaties, artiesten, etc.

Wil je naar het buitenland? Boek dan vroeg je trein- of vliegtickets om hoge kosten te vermijden. Vliegtickets worden meestal 6-12 maanden van tevoren gepubliceerd, afhankelijk van de airline. Natuurlijk kunnen we ook 3 maanden van tevoren beginnen, maar we zetten je budget liever in voor gave onderdelen in je programma dan voor prijzige last-minute tickets. Maar als het moet, denken we graag met je mee om jouw budget zo slim mogelijk in te zetten voor het beste effect!

De kosten hangen af van je wensen, doelen, datum, aantal dagen en invulling. We rekenen een (uren)fee voor onze projectmanagement uren. Als we denken dat het beter is om zelf te organiseren vanwege een beperkt budget, geven we dat eerlijk aan. Aarzel niet om ons te mailen of bellen voor meer informatie! Wij zorgen ervoor dat je altijd een helder en eerlijk advies krijgt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Laten we samen iets fantastisch neerzetten!

Is er een vergunning nodig voor een evenement dat wij samen met jou organiseren, dan kan ons team je helpen met het proces rondom de aanvraag. We zijn hierin altijd afhankelijk van de type aanvraag en instantie hoe snel en of we de vergunningen kunnen rondmaken. Wees er dus altijd op tijd bij.