Life is more
fun if you
play games

businessclub reizen laten organiseren

Samen gepassioneerd jullie team toeschreeuwen of compleet in het oranje gekleed jullie Nederlandse sporter steunen. In het buitenland een sportevent bezoeken is en onvergetelijke ervaring.

Zij gingen je voor:

Travelpartner van Newtone

Mijlpalen verdienen het om gevierd te worden

Zakelijke events

Van elk type event maken wij een beleving waarover nog lang met elkaar wordt nagepraat. Iets delen of vieren met personeel, een jubileum, productlancering of bedrijfsfeest? Wij inspireren je met out-of-the-box ideeën. En nemen daarna het werk uit handen. Zo easy kan het zijn!

Businessclub reizen organiseren

Business meets pleasure! Netwerken 2.0, dat doe je op een businessclubreis met je sportclub. Wat wij voor je regelen? Actie, avontuur, culinaire hoogstandjes, bijzondere accommodaties en originele plekken om te netwerken en de onderlinge banden te versterken. En eventueel een bezoek aan een waanzinnig sportevent: een topwedstrijd van een Spaanse club, F1 race op het circuit van Monza of een wedstrijd American Football in de USA. Waar je ook naartoe wil: de mogelijkheden zijn eindeloos. En wij regelen alles voor je. From A to Z and beyond.

In 3 stappen naar je
volgende businessclubreis

Elke dag kijken we er naar uit om meaningful connections te creëren met de organisatie van originele en onvergetelijke belevenissen. Een onvergetelijke businessclub reis ontstaat door verschillende ingrediënten op precies de juiste manier te laten samenkomen. Een mix van kennis, ervaring, connecties, teamwork, planning en aandacht, met special moments die een blijvende indruk achterlaten en écht raken. Let’s make it epic!

Wat zeggen onze opdrachtgevers

Wat wij allemaal
voor je regelen

DURF JIJ EEN STAP VERDER TE GAAN OM ECHT TE BONDEN? WIJ DAGEN JE UIT!

GSE The Agency is onderdeel van Uniglobe Alliance Travel, een sterke wereldwijde business travel partner. Dat stelt ons in staat om onze persoonlijke, een tikje brutale, touch en unieke aanpak te combineren met de kracht van een wereldspeler. Wij doen dit al meer dan 20 jaar met een team van ervaren, creatieve en enthousiaste professionals. Elke dag kijken we er weer naar uit om originele en onvergetelijke belevenissen samen te stellen. Van reizen tot meetings, events, incentives en congressen.

Boek nu en ontdek de wereld!

Request an appointment

Can’t wait? Unieke reizen en events zijn nog maar één klik van je verwijderd. Wij kunnen ook niet wachten om voor jou aan de slag te gaan en nemen binnen 48 uur contact met je op!

Instagram

Follow us on @gse_the_agency