Blog Story

Case: 3-daagse incentivereis naar trendy Berlijn!

Dit jaar organiseerden we een incentivereis naar Hamburg voor zo’n 400 personen van KPN. Maar dit is niet de enige Duitse stad die we met KPN hebben bezocht: in 2022 organiseerden we namelijk al een 3-daagse incentivereis naar Berlijn als beloning voor 160 werknemers! Een reis die de perfecte mix bood van ontdekken, genieten en pure fun. Berlijn bleek hier de perfecte bestemming voor te zijn: een stad die bruist van energie, geschiedenis en cultuur! En dit is hoe wij deze epic trip hebben uitgewerkt.

Kickstart met een Fietstour 🚴‍♂️

Vroeg in de ochtend vertrok de groep op een duurzame wijze met de ICE trein naar Berlijn. Na een snelle check-in was het tijd om meteen op de pedalen te springen. We organiseerden een fietstour waarmee iedereen direct de vibe van de stad kon voelen. Fietsend door de straten van Berlijn, langs iconische spots zoals de Brandenburger Tor, de Berlijnse Muur en Checkpoint Charlie, kregen de deelnemers een echte insight in de stad. De frisse wind in je gezicht, de bruisende drukte van de stad om je heen, en lekker in beweging na een rit in de trein.

Na de fietstour konden alle deelnemers gelijk inchecken in het hotel en hadden zij vrije tijd om hun nieuw ontdekte hotspots nogmaals te bezoeken of zelf verder de stad in te duiken.

3-Daagse Trip naar Trendy Berlijn!

Dag 2: Kies Je Eigen Avontuur 🌟

De tweede dag stond in het teken van keuze-activiteiten, zodat iedereen op zijn eigen unieke manier de tijd had om de stad te verkennen. Pick and choose:

  • Boottour door de stad: Relax en geniet van de prachtige uitzichten terwijl je door de binnenstad van Berlijn drijft.
  • Walk through history: Voor iedereen die into history is en graag wat dieper in de verhalen achter de Berlijnse muren en monumenten duikt.
  • Hop-on-hop-off: Perfect voor de ultieme flexibiliteit. Stap in en uit wanneer je wilt en verken de stad in je eigen tempo.


En omdat we weten hoe belangrijk het is om je vrij te kunnen bewegen, kreeg iedereen een ticket voor het openbaar vervoer. Zo kon iedereen chill en stress free door Berlijn cruisen.

Dineren en Feesten bij DEEP 🎉

De tweede avond sloten we af met een knaller: een geheel verzorgd diner en een afterparty bij DEEP: een van de hipste eventlocaties in de stad. Denk aan good food, swingende muziek en een sfeer die je meteen in de partymode zet. Het was de perfecte manier om de reis samen te vieren en de meaningful connections tussen de collega’s te versterken.

3-Daagse Trip naar Trendy Berlijn!

Schnitzel voor de Soul 🍽️

Voordat we Berlijn achter ons lieten, zorgden we ervoor dat iedereen met een volle maag de trein terug naar Nederland stapte. Een klassiek schnitzel diner was de kers op de taart en gaf iedereen nog een laatste smaak van de Duitse cultuur.

FEELING INSPIRED?

JOUW VOLGENDE groepreis IS ONLY ONE CLICK AWAY!