Blog Story

De organisatie van internationale voetbalreizen!

GSE The Agency is al jaren actief in verschillende sportbranches. We de vluchten en/of internationale reizen zoals trainingskampen of toernooien organiseren voor verschillende teams. Partijen met wie wij samenwerken zijn onder andere de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo), de Nederlandse Basketbalbond (NBB), de Atletiekunie en de Koninklijke HandboogSport Nederland (NHB). Daarnaast zijn we Official Travel Partner van verschillende Nederlandse voetbalteams en organiseren regelmatig hun buitenlandse voetbal- en businessclubreizen. Maar wat komt hier nou precies bij kijken? Die vraag krijgen we vaker en beantwoorden we in dit blog!

Klantevents topsportreizen - internationale voetbalwedstrijden

In 2 weken een complete topsportreis organiseren? Challenge accepted!

Het afgelopen voetbalseizoen (2022/2023) was booming! Van buitenlandse trainingskampen voor grote Nederlandse topclubs, tot topsportreizen rondom de Conference League en businessclub- en netwerkreizen naar deze plekken in Europa.

Hoe het boeken van zo’n topsportreis in z’n werk gaat bij GSE The Agency?

Helaas hebben wij geen invloed op de uitslag van de wedstrijden die wij bezoeken. Wél hebben we invloed op het programma van de reis en dragen we graag bij aan het succes van deze trips. Complete ontzorging is hierbij het doel en op deze manier proberen wij bij te dragen aan het succes van het team!

Support your club wherever they go!

Naast de organisatie van de reis van het team, wordt er tegelijkertijd gewerkt aan het organiseren van een businessclubreis die gelijktijdig plaatsvindt. Het doel van deze reis is in de basis het bijwonen van de voetbalwedstrijd. Daaromheen bouwen we een interessant programma op de bestemming van de wedstrijd. Dit brengt binnen deze korte tijd veel uitdagingen met zich mee, want zie maar zo last-minute een accommodatie, restaurants en activiteiten te vinden voor een groep variërend van 20 tot 200 personen.

Voordelen van GSE The Agency als travel partner

Als Official Travel Partner van een aantal Nederlandse voetbalclubs helpen we bij verschillende aspecten van deze sportreizen voor zowel het team als de businessclubs:

Een gedeelde passie: voetbal

Voetbal is een van de meest populaire sporten ter wereld. Het wordt gespeeld, bekeken en gevolgd: worldwide! Deze sport heeft het vermogen om mensen samen te brengen, zowel lokaal als internationaal. Of het nu gaat om vrienden die samenkomen om een wedstrijd op tv te kijken, of fans die hun favoriete team overal ter wereld volgen: voetbal bevordert een gevoel van verbondenheid.

Om die reden organiseren Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) of bedrijven regelmatig een reis waarin het bezoeken van een voetbalwedstrijd centraal staat. Gezien de ervaring en het netwerk van GSE The Agency weten zij ons te vinden als right fit voor de organisatie van hun voetbalreizen. 

Business meets pleasure!

Meerdere keren per jaar organiseren wij voor grote groepen het bezoek aan een Europese voetbalwedstrijd in de vorm van een netwerkreis. Samen kiezen we een interessante voetbalwedstrijd uit en natuurlijk zal deze wedstrijd plaatsvinden op een leuke bestemming.

Deelnemers kunnen zich voor deze reis inschrijven en wij bieden een compleet programma aan. In dit programma staat plezier centraal en dit biedt de mogelijkheden om onderling contact te leggen. Tijdens deze reizen worden relaties onderhouden en opgebouwd, nieuwe vriendschappen worden gemaakt en ieder netwerk wordt uitgebreid. Voor velen dus de perfecte gelegenheid om ongedwongen zaken te doen.

Life is more fun if you play games!

JOUW VOLGENDE Sportreis IS ONLY ONE CLICK AWAY!