Blog Story

Duurzame groepsreizen in Europa voor jouw team!

Duurzaam reizen klinkt te gek en is helemaal hot. Voor de één betekent dit wat vaker met de trein reizen of wat minder vaak vliegen, voor de ander de CO2-uitstoot van vluchten compenseren in een milieuproject of de keuze voor een duurzamere bestemming.
Geen zorgen, GSE The Agency is de sustainable battle al regelmatig aangegaan! In deze blog vind je tips & inspiratie voor jouw duurzame groepsreis of event in Europa voor jouw team of relaties: JOIN THE GREEN WAVE!

all aboard... the KPN Express!

Recent reisden we met 400 KPN-medewerkers volledig in stijl naar Hamburg! Van bestickering op de trein en een eigen party wagon, tot aan gepersonaliseerde treintickets, headcovers en groene lopers. Branding game strong!

Met de KPN Express werd niet alleen koers gezet naar Hamburg, maar ook naar een duurzamere toekomst! 💚 #ThePowerOfGreen. A ride to remember!


Toe aan meer Hamburg inspiratie? > Hit this link!

choo-choo trails europe 🚆

Vanuit Nederland zijn verschillende zakelijke sustain-train adventures te starten naar bestemmingen binnen Europa. Of je nu denkt aan wintersport met je collega’s of city exploring met jullie relaties, er is een trein voor! Nightjet, Eurostar, TGV, NS International – kies maar uit. 
Je kan zelfs kiezen voor een eigen privétrein, fancy toch? Wij hebben de beste partnerships en weten de routes voor de beste deal.
 
In onze train map spot je naar welke Europese topbestemmingen je binnen 2 tot 10 uur reist (met een directe of indirecte aansluiting). 
 

Can’t wait to go? Sparren over jullie sustain-train ride is nog maar één klik van je verwijderd!

eco-gem uitgelicht:

de azoren

are you ready to join the green wave?

JOUW sustainable groepsreis IS ONLY ONE CLICK AWAY!